Lager och hantverkslokaler

Vi erbjuder olika typer av lager, verkstäder och hantverkslokaler med olika faciliteter.

Lokal F12
216 kvm lager/verkstadsyta och 10 kvm kontor med vatten och toalett. Ligger beläget med framsidan mot Klockarevägen.

Lokal B1:
435 kvm lager/verkstadsyta och 15 kvm kontor med vatten, extern toalett och dusch. Beläget med lastbrygga mot Västbovägen.

Lokal B5:
288 kvm lager/verkstadsyta med vatten, extern toalett och dusch. Beläget med markplan mot baksidan.

Alla lokaler har en takhöjd på ungefär 4–5 meter samt skjutportar med en höjd på 3 m och en bredd på 3,5 m. Det finns fiber i fastigheten men du som hyresgäst tecknar eget abonnemang för el och värme.
Flera av lokalerna är tomma och vi har möjlighet att utforma dem enligt dina önskemål. Som hyresgäst kan du hyra med eller utan inredning så som kontorsmöbler, lagerhyllor och stallage.

Vi erbjuder även uthyrning av 20 fots container för förvaring av exempelvis fordon eller släpkärra med eller utan parkering.
Är du intresserad av att hyra lokal? Kontakta oss!


Lokal B1 på 450 kvm utmed Västbovägen med brygga och mindre kontor.

Lokal B5. Fd bilverkstad. Vatten finns i lokalen och tillgång till toalett och dusch. Är lämpliga för verkstad, bilmek, lager eller liknande.

Flera lokalerna är tomma har vi möjlighet att utforma dem enligt dina önskemål. Du kan hyra med eller utan inredning så som kontorsmöbler, lagerhyllor och stallage. Fiber finns tillgängligt för snabb och stabil uppkoppling. Lokal B1 på fotot.

Hyr en 20 fots container för förvaring med eller utan parkering av exempelvis fordon eller släpkärra.